Badplatser

Människor på brygga i Tisaren

Badplatser

En heldag på stranden med glass från kiosken eller ett snabbt kvällsdopp i en lugn skogssjö. Här finns bad för alla smaker.

Se alla baden i karta

Tisaren

Vid vackra Tisarens strand finns en barnvänlig kommunal badplats med brygga, hopptorn och kiosk. Omklädningshytter och toaletter finns, även grillplats. Här ligger också Tisarstrands camping.

Se Tisaren i karta

Sottern

Den kommunala badplatsen vid Sottern har brygga, kiosk, grillplats, omklädningshytter och toaletter.

Se Sottern i karta

Bäcksjön

Vid Bäcksjön finns en barnvänlig kommunal badplats med sandstrand, bryggor, hopptorn och gungor. För den som hellre solar finns det stora gräsytor. Badet har kiosk, volleybollplan, omklädningshytter, dusch och toaletter.

Se Bäcksjön i karta

Gallabergssjön

Vid den lilla sjön i Vretstorp, vackert inbäddad i skogen, finns en kommunal badplats med bryggor och en sandstrand. Vattnet är kallt och klart. Omklädningshytter, grillplats och flotte finns.

Se Gallabergssjön i karta

Tripphultssjön

Tripphultssjön är en liten sjö inne i skogen. Vid badplatsen finns dusch och omklädningshytter. Sjön är perfekt för den som vill njuta av en lite lugnare sjö än grannen Bäcksjön.

Se Tripphultssjön i karta

Avern - Djursnäs

I Djursnäs finns en liten camping. Här finns det en brygga med båtplatser. För den som vill ta en picknick med grill så finns även en grillplats.

Se Avern - Djursnäs i karta

Glottrasjön

Glottrasjön är en liten och grund sjö med sandbotten, som snabbt blir varm och har kvällssol. Den ligger naturskönt vid en kohage. Här finns brygga och grillplats.

Infarten till badplatsen är i direkt anslutning till riksväg 51 vid ett rött uthus tillhörande bostadshus. För att komma vidare behöver du stanna till och öppna grindarna till viltstängslet. 

Se Glottrasjön i karta

Hultsjön

Hultsjön är en liten, mysig skogssjö som är långgrund och har sandbotten. Sjön blir snabbt varm. Runt hela sjön går en stig för den som vill ta en promenad.

Se Hultsjön i karta

Björnhammarsjön

Klippigt badland med sandstrand och bryggor.

Se Björnhammarsjön i karta

Hällebosjön

Badplatsen vid Hällebosjön har en brygga.

Se Hällebosjön i karta