Hallsbergs konsthall

konsthallen.jpg

Hallsbergs konsthall

Konsthallen ligger i Bergööska huset. Strosa runt i lugn och ro, göra ett snabbt besök i samband med lunchen eller träffa den aktuella konstnären på en vernissage.

Kävesta folkhögskola - samlingsutställning
13 april - 15 maj
Vernissage 13 april 12.00 - 15.00
Tisdagar: 12.00 - 16.00
Onsdagar: 12.00 - 16.00
Torsdagar: 16.00 - 19.00

Stängt
Tisdag den 30 april
Onsdag den 1 maj 

Fri Entré

Hitta hit 
Bergööska huset, Östra Storgatan 5, Hallsberg

Hallsbergs Bild- & konstförening
Hallsbergs Bild- & konstförening är en ideell förening som driver utställningsverksamheten i Hallsbergs konsthall på uppdrag av Hallsbergs kommun.

Vill du bli medlem i Hallsbergs Bild- & konstförening? Årsavgiften är 200 kr, medlemsavgiften betalas in till PG 49 93 56-4

Föreningen har som mål att hålla en hög nivå på utställningarna och har också fått många lovord och god respons. En bra mix av måleri, grafik, foto, keramik, mixed media m.m. är föreningens motto. Varje höst sker jurering av de konstnärer som ansökt om att ställa ut kommande år.

Vill du ställa ut i konsthallen skickar du uppgifter om dig själv, vad du tidigare har gjort, utbildningar, och utställningar (CV) samt 5-7 bilder på de verk du vill visa. Ansökan ska vara inne senast den 1 september. Du söker för nästkommande år. Föreningen tar 20 procent i provision för sålda verk och är ansluten till Sveriges Konstföreningar vilket innebär att om man uppfyller deras kriterier så är man berättigad till utställningsersättning.

Uppgifterna skickar du till Marita Olsson Bluum via brev eller e-post:
Marita Olsson Bluum
Östra Storgatan 30 C 694 31 Hallsberg
maritaolssonbluum@gmail.com

Visa stor karta