Blomsterkurs - bordsdekoration

scandinav_yp8n.jpg
23 augusti

Blomsterkurs - bordsdekoration

Sipplunda Andelsjordbruk i samarbete med florist Sofia Linderholm erbjuder en heldagskurs i hur man gör sin egen bordsdekoration. Lunch ingår.

Heldagskursen börjar med en vända i odlingarna med en kaffekopp i handen och vi berättar lite om gården och hur vi arbetar. Efter rundvandringen påbörjar vi dagens kreation för att lite senare ta paus för lunch. Lunchen är vegetarisk och tillagad av Jakob på gårdens egna grönsaker samt råvaror från närliggande producenter. Denna söndag skapar vi en maffig bordsdekoration med hjälp av enkla medel och helt utan plast och skadligt blomsterskum. Vi jobbar med alla fantastiska högsommarblommor och väcker vår kreativa ådra.

Kursdagen börjar med att vi binder buketter för att senare övergå till vår bordsdekoration, i endast naturmaterial. Under dagen går Sofia igenom hur man tar hand om sina blommor för att de ska hålla länge och hur man kan använda sig av både vilda och odlade växter i sina blomsterkonstellationer. Med er hem följer en fantastisk bordsdekoration samt bukett (bordsdekorationen går att återanvändas med nya blommor). 

Datum och tid
23 augusti klockan 9.30–15.00

Plats
Väla Wärnamo 647, 69495 Vretstorp

Biljettpris
850 kronor

Arrangör
Sipplunda Andelsjordbruk i samarbete med florist Sofia Linderholm

Webbplats för mer information
www.sipplunda.se